Luister
muziek
2 mei 2024 - 18:17
Deel dit artikel:

Ook André Oud heeft nu echt zijn lintje ontvangen

Het laatste lintje van de jaarlijkse lintjesregen in Cranendonck is afgelopen donderdag pas uitgereikt. André Oud was tijdens het uitreiken van de koninklijke onderscheidingen op vakantie. Vandaar dat burgemeester Roland van Kessel donderdag langsging.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Jos Meusen
Advertentie

Tijdens de lintjesregen vorige week werd bekend dat André Oud een koninklijke onderscheiding heeft verdiend. Vanwege een vakantie kon hij de versierselen die horen bij de onderscheiding 'Lid in de Orde van Oranje-Nassau' toen nog niet ontvangen. Hij kreeg de onderscheiding donderdag alsnog uitgereikt.

Verdiensten van André Oud

André Oud is al sinds 2010 raadslid voor de gemeente Cranendonck (namens Cranendonck Actief). Daarnaast is hij actief als vrijwilliger bij de Seniorenvereniging Maarheeze. Hij is daar ouderenadviseur en helpt de leden bij de belastingaangifte en het aanvragen van toeslagen. Sinds 2018 stuurt hij de groep ouderenadviseurs aan. Tot 2022 was hij cliëntenondersteuner en hielp hij leden en niet-leden met zaken rondom de WMO. Ook zet hij zich in als chauffeur bij Buurtbusvereniging Someren-Maarheeze-Heeze.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie