Luister
muziek
11 Augustus 2024 08:14
Deel dit artikel:

Reclame maken op Cranendonck24

Wil je graag lokaal reclame maken met jouw bedrijf? Online reclame maken is altijd een goede keuze. We leggen je hieronder uit waarom. Cranendonck24 biedt met een gratis bereikbare website, app en social media een goede partner.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Benieuwd naar onze advertentiemogelijkheden? Klik dan hier!

Met een advertentie op Cranendonck24 bereik je eenvoudig jouw doelgroep in de regio's Cranendonck, Budel, Maarheeze, Soerendonk, Gastel, Budel-Schoot en Budel-Dorplein en kun je er effectief reclame maken. Onze website en app zorgen ervoor dat jouw boodschap zichtbaar is voor een breed publiek. Of je nu een lokale ondernemer bent of een grotere doelgroep wilt aanspreken, wij helpen je graag verder.

Vrijblijvende Offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. Of je nu een vacature wilt plaatsen, een banner wilt laten zien of een uitgebreid redactioneel stuk (advertorial) wilt publiceren, wij bieden een oplossing op maat.

Advertentiemogelijkheden

Cranendonck24 biedt diverse advertentiemogelijkheden:

  1. Banners: Plaats een klikbare banner die bezoekers direct naar jouw website leidt. Ideaal voor het vergroten van je online zichtbaarheid en het trekken van verkeer naar je site.

  2. Advertorials: Een advertorial is een redactioneel artikel waarin je jouw bedrijf, product of dienst uitgebreid kunt presenteren. Onze redactie helpt je bij het schrijven en plaatsen van dit stuk, zodat het perfect aansluit bij onze doelgroep.

  3. Overlijdensberichten: Voor het plaatsen van rouwberichten en overlijdensberichten bieden wij een respectvolle en professionele service. Wij werken nauw samen met uitvaartverzorgers om deze gevoelige informatie correct en tijdig te delen.

  4. Vacatures: Breng jouw openstaande vacatures onder de aandacht van potentiële kandidaten. Wij plaatsen jouw vacature op onze speciale vacaturepagina en zorgen voor extra zichtbaarheid via onze sociale media kanalen.Brede Regio Dekking

Naast Cranendonck en directe omgeving, reikt ons bereik ook tot steden zoals Valkenswaard, Heeze, Leende, Weert, Veldhoven, Someren, Nederweert, Hamont, Eindhoven en andere plaatsen in De Kempen en Zuidoost-Brabant. Zo ben je verzekerd van een breed publiek en maximale zichtbaarheid.

Contact

Voor meer informatie over onze advertentiemogelijkheden of om direct een advertentie te plaatsen, kun je contact met ons opnemen via info@cranendonck24.nl. Ons team staat klaar om je te helpen en de beste optie voor jouw behoeften te vinden.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie