Luister
muziek
28 Augustus 2024 13:02
Deel dit artikel:

Oliedom? Afval gedumpt in Budel-Dorplein, zakken zitten vol met gegevens van dader

Aan de Sepulchrestraat in Budel-Dorplein is zondagavond een dumping aangetroffen. In de gedumpte zakken zat allerlei afval. Maar ook: alle persoonsgegevens van een persoon, waardoor de dumper tegen de lamp lijkt te lopen.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Handhaving Cranendonck
Advertentie

Dat laat de handhaving van Cranendonck weten aan Cranendonck24. Desbetreffende dumping is aangetroffen aan de Sepulchrestraat, in de buurt van De Hoort. "Hier troffen wij tijdens de surveillance een grote rode zak aan. Tijdens het doorzoeken van de zak bleek dat daar allemaal huishoudelijke afvalstoffen in zaten", vertelt de handhaving.

LEES OOK: Beveiliger mishandeld op kermis in Budel, verdachte (28) aangehouden

Tijdens het doorzoeken kwamen de handhavers verschillende soorten briefpost tegen met dezelfde persoonsgegevens. "Aangezien in dit gebied vaker grotere dumpingen zijn voorgekomen en de buitendienst deze vaak moeten opruimen, wordt hier een bekeuring voor uitgeschreven op de gevonden persoonsgegevens", zegt de handhaving.

Het ging om afval dat gedumpt is. Denk hierbij aan etensresten, lege blikjes drinken, luiers, sigarettenpeuken en oud papier. "Waarom dat wordt gedaan, durf ik niet te zeggen", besluiten de hadhavers.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie