Luister
muziek
29 juli 2021 - 15:17
Deel dit artikel:

Buurtpreventie patrouilleert in Budel-Schoot: 'Dat was nodig'

Woensdagavond heeft het Budelse Buurtpreventieteam tijdens hun patrouilleavond voor het eerst Budel-Schoot aangedaan. "En dat was nodig", zegt de Buurtpreventie.

cranendonck24
  / Buurtpreventie Cranendonck
Advertentie

Er was volgens hen 'voldoende vangst'. "Hopelijk hebben we de inwoners een stukje advies en gevoel van veiligheid mee kunnen meegeven. Leuke reacties gekregen van inwoners die zich afvroegen wat er gaande was. En heel waardevol: een belangrijke locatie ontdekt die wat extra aandacht verdient en dat ook zeker gaat krijgen."

Versterking gezocht

Misschien heeft het bliksembezoek ook twee nieuwe deelnemers opgeleverd, die aangaven graag mee te willen lopen. Ben jij ook iemand die wel een praatje kan gebruiken en graag nieuwe mensen leert kennen, die het fijn vindt om even een (avond)wandeling te maken? Én vooral: die oog heeft voor veiligheid en zich realiseert dat het gevoel van veiligheid voor veel inwoners heel belangrijk is en zich daar dan ook graag vol voor in wil zetten? De Buurtpreventie is namelijk op zoek naar versterking in hun team. Voor meer info neem je contact op met coördinator Harm van Leuken, via 06-10383607 of mail naar buurtpreventiecranendonck@gmail.com.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie