Luister
muziek
16 januari 2024 - 23:23
Deel dit artikel:

Inwonerscollectief Cranendonck laat je zien wat ze hebben bereikt en wat hun doelen zijn

Inwonerscollectief Cranendonck een presentatie over de activiteiten die zij in het afgelopen jaar hebben verricht. Daarnaast willen ze hun voornemens voor 2024 met hun sympathisanten bespreken.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

De presentatie vindt plaats op 20 januari 2024. "Ben je nieuwsgierig wat we hebben gedaan en wat onze plannen zijn, kom dan naar de bijeenkomst", roept Inwonerscollectief Cranendonck op. Locatie is Muziekhuis Maarheeze, De Hoge Weg 10.

De presentatie begint om 14.00 uur. Na afloop van de presentatie (rond 14.30 uur) is er livemuziek. Ze eindigen de middag om 17.00 uur. In verband met de voorbereiding stellen ze het op prijs om te weten of je komt. Aanmelden kan door een bericht te zenden naar inwonerscollectiefCranendonck@gmail.com.

Over Inwonerscollectief Cranendonck

Het inwonerscollectief kiest voor overleg en samenwerking op basis van feiten en inhoudelijke argumenten, zo geven zij aan. Er wordt samengewerkt aan positieve verbindingen tussen de kernen en het asielzoekerscentrum (azc) om polarisatie te verminderen en draagvlak en leefbaarheid te verbeteren.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie