Luister
muziek
22 januari 2024 - 13:27
Deel dit artikel:

Politie: Alle betrokkenen bij vechtpartij op station Maarheeze zijn asielzoekers uit Budel

Bij een steekincident op het treinstation in Maarheeze raakte een 27-jarige man gewond. Hij liep een snijwond op in zijn gezicht. Agenten hielden vijf verdachten aan voor hun betrokkenheid bij het steekincident. Zowel het slachtoffer als de verdachten wonen op het asielzoekerscentrum (azc) in Budel.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Rond 23.00 uur ontving de politie een melding van een vechtpartij op het station tussen meerdere personen. Een ruzie vooraf zou de aanleiding van de vechtpartij zijn geweest die uitliep op een steekpartij.

Het slachtoffer is voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Hij mocht het ziekenhuis daarna verlaten.

De vijf mannen (18, 20, 23, 25 en 30 jaar) zitten nog altijd ingesloten voor verder onderzoek. De exacte toedracht van de ruzie en het steekincident wordt maandag verder onderzocht.

Reactie burgemeester

Burgemeester Roland van Kessel heeft gereageerd op het nieuws. “De politie heeft mij laten weten dat alle verdachten zijn aangehouden. En het COA geeft aan dat de betreffende bewoners worden overgeplaatst naar andere opvanglocaties. Ik besef me dat dit incident opnieuw wat doet met het veiligheidsgevoel van inwoners. En dat ze zich zorgen maken. Samen met politie, COA en NS blijven we al het mogelijke doen om overlast en incidenten te voorkomen. Inwoners kunnen daarbij helpen door altijd de politie te waarschuwen bij incidenten of verdachte situaties.”

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie