Luister
muziek
28 Augustus 2023 11:51
Deel dit artikel:

Tal van bedrijven plaatsen hun vacatures op Cranendonck24

Steeds meer ondernemers en bedrijven in en om Cranendonck maken gebruik van de mogelijkheid om vacatures te plaatsen op de gratis app en website van Cranendonck24. Daardoor staan hun openstaande vacatures in de regio in the picture.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

Cranendonck24 groeit als kool en dagelijks weten vele duizenden inwoners onze site en app te vinden. Het is daarmee ook een superaantrekkelijk platform voor ondernemers. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te adverteren met een banner, een advertorial te plaatsen maar ook om je vacature onder de aandacht te brengen.

Zo maak je een goede kans dat je via Cranendonck24 de perfecte kandidaat voor jouw openstaande functie vindt. Het is ook mogelijk om dit te doen bij Valkenswaard24, Gemert-Bakel24, Geldrop-Mierlo24, Heeze-Leende24 en Eindhoven24. Zo bereik je nóg veel meer mensen in de regio.

Naar jouw wens

Het is heel eenvoudig. Stuur ons vrijblijvend een mailtje, naar info@cranendonck24.nl, en wij nemen contact met je op en bespreken de mogelijkheden over het plaatsen van een vacature. Zo maken we het volledig naar jouw wens en publiceren we het op het op onze app, website en social media.

Voordelig adverteren

Het is uiteraard ook mogelijk om eenvoudig en voordelig te adverteren bij Cranendonck24 en al onze andere platformen. Er is héél veel mogelijk. Voor meer informatie hierover kun je ook vrijblijvend contact opnemen met info@cranendonck24.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie