Luister
muziek
2 september 2023 - 15:45
Deel dit artikel:

AK De Smeltkroes gaat samenwerking aan met Borrelbar KikkerOp

Bij de start van het theaterseizoen ’23-’24 hebben AK de Smeltkroes en Borrelbar KikkerOp in Maarheeze elkaar gevonden in het streven om van een avondje cabaret of muziek een nóg completere beleving te maken. Voorafgaand aan elke voorstelling serveert KikkerOp een speciaal en aantrekkelijk geprijsd driegangenmenu.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Het is voor velen de ideale twee-eenheid: een lekker hapje eten en daarna een avondje naar het theater. In een grote stad ligt zoiets meer voor de hand dan in een dorp als Maarheeze. Maar aangezien we één deel van dit ideale avondje-uit al kunnen waarmaken met regelmatige voorstellingen georganiseerd door AK de Smeltkroes, dan is de stap naar invulling van deel twee niet zo groot meer. KikkerOp speelt hier op in en biedt alle theaterbezoekers voorafgaand aan de voorstelling aan, om gebruik te maken van het Theatermenu.

Driegangenmenu

Dit menu bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht en wordt geserveerd in het sfeervolle restaurantgedeelte of, bij mooi weer, in de gezellige tuin. Je hoeft niet op je horloge te kijken, want Vincent en Clasina van Haperen zorgen ervoor dat hun gasten ruim op tijd van tafel komen om de voorstelling te bezoeken. Zij bieden het Theatermenu aan voor de prijs van 19,50 euro, exclusief begeleidende drankjes.

Aanmelden

Als je gebruik wilt maken van het theatermenu, dan kun je dit tot en met de dag voorafgaand aan de voorstellingsdag doorgeven; dit is dus meestal de vrijdag voor de voorstelling. Je kunt je hiervoor aanmelden via de website óf je neemt hiervoor per e-mail of telefoon rechtstreeks contact op met KikkerOp (borrelbarkikkerop@gmail.com of 0495-842671). Op de voorstellingsdag zelf word je om 18.30 uur aan tafel verwacht, zodat je op tijd bij de start van de voorstelling kunt zijn, zonder je te hoeven haasten.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie