Luister
muziek
24 september 2023 - 06:11
Deel dit artikel:

RegioBank Budel geeft workshop 'Veilig online bankieren'

Internetcriminaliteit is een veelvoorkomend probleem, met name doordat steeds meer bankzaken en transacties digitaal plaatsvinden. Daarom gaven Bianca en Djessy van de RegioBank in Budel de afgelopen week tweemaal de workshop 'Veilig online bankieren'.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Elke week zijn er op het kantoor van RegioBank weer een aantal nieuwe klanten die willen overstappen naar de RegioBank in Budel. "Dit omdat we de enige bank in het dorp zijn die 'gewoon' elke werkdag geopend is en waar je altijd even binnen kan lopen voor een storting of een opname", leggen ze uit.

"We vinden het fijn om voor onze klanten dat extra stapje te blijven zetten. We helpen onze klant daarom ook met het veilig leren omgaan met 'online bankieren'. De oproep om deel te nemen aan de workshop werd enthousiast ontvangen. De 25 aanwezigen die de workshop hebben gevolgd in De Borgh in Budel gingen met een hoop tips om internetcriminelen te herkennen weer naar huis."

Wil jij ook overstappen naar de RegioBank? Loop gewoon even binnen of maak een afspraak met één van de collega's. De overstapservice maakt het makkelijk om van bank te wisselen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie