Luister
muziek
08 Augustus 2024 15:10
Deel dit artikel:

Carnaval nog ver weg? Buulder Buk is al hard aan het werk

We zitten middenin de vakantieperiode en dan denken de meeste mensen nog niet aan carnaval. "Maar achter de schermen zijn we al druk bezig met de invulling van programma’s, zoeken van sponsoring en maken van plannen en ontwerpen", zegt CV Buulder Buk.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - CV Buulder Buk
Advertentie

Bij CV Buulder Buk kennen ze al een aantal jaren de ontwerpwedstrijd voor een jaarembleem voor het aankomende carnavalsseizoen. "Het heeft al erg leuke ontwerpen opgeleverd", zegt de carnavalsvereniging van Budel. Al verschillende jaren mag een winnaar zijn of haar winnende ontwerp terugzien als strijkembleem of als jaarpin van CV Buulder Buk. Voor veel carnavalsvierders van binnen en buiten het 'Bokkenrijk' een must om de carnavalsoutfit op te pimpen.

Bepaal jij voor 2025 het uiterlijk van het jaarembleem? Laat al je creativiteit erop los en maak je eigen ontwerp. Iedereen die mee wil doen stuurt het dan deze maand nog in naar secretaris@buulderbuk.nl. "Eind augustus gaan we een keuze maken uit de inzendingen. Dan kunnen we bij de aftrap van carnaval in Buul bij Ut Get Beginne op 11 november de winnaar bekendmaken", zegt CV Buulder Buk. "Dan zullen het nieuwe embleem en de nieuwe jaarpin verkrijgbaar zijn."

Inspiratie opdoen of alsnog een pin of embleem van voorgaande jaren aanschaffen, kijk dan in de webshop.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie