Luister
muziek
13 januari 2023 - 15:13
Deel dit artikel:

Komende zaterdag receptie van Buulder Buk, ook de Zittingen komen eraan

Aanstaande zaterdag 14 januari is de receptie van CV Buulder Buk. Iedereen die prinses Nicky I en prins Jeroen nog niet persoonlijk heeft weten te feliciteren, of dat al wel gedaan heeft, maar het nu nog een keer wil bevestigen, is van harte welkom op de receptie.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Bart Lijten
Advertentie

De receptie van de hoogheden van CV Buulder Buk begint zaterdag 14 januari om 18.30 uur in Partycentrum Proost. Na de receptie hoef je nog niet naar huis, want 'dan kunne alle vuut van de vloer me jun geit aon ut roer'.

Buulse Zittingen

De voorbereidingen van de Buulse Zittingen zijn inmiddels ook in volle gang. De artiesten en andere medewerkers hebben er weer zin in om het publiek een leuke middag of avond te bezorgen. De senioren hebben op zondag 22 januari de primeur.

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari en het volgende weekend vrijdag 3 en zaterdag 4 februari zijn de overige Buulse Zittingen. Voor deze laatste vier is er een kaartverkoop op vrijdag 20 januari in De Borgh. Hierbij hebben leden van CV Buulder Buk voorrang en kunnen hun kaarten kopen tussen 19.30 en 21.00 uur. Om te weten wanneer het jouw beurt is, moet je dit tot 18.30 uur zelf in de gaten houden. Vanuit de organisatie van de Buulse Zitting worden nummers van volgorde vanaf 18.30 uur uitgereikt. Vergeet de lidmaatschapskaart niet mee te brengen.

Maximaal vier toegangskaarten per lidmaatschapskaart en per persoon maximaal vier lidmaatschapskaarten die je mee kunt brengen. Wil je met nog meer naar de Buulse Zittingen dan zul je ook met meer naar de voorverkoop van de kaarten moeten komen.

Overige tickets

Mochten er nog kaarten over zijn na de verkoop aan de leden, dan verwachten ze dezelfde avond vanaf ongeveer 21.00 uur ook nog kaarten te kunnen verkopen aan niet-leden. Leden betalen 14 euro per kaartje en niet-leden 16 euro. Lid worden kan nog voor de voorverkoop via de webshop op de website buulderbuk.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie