Luister
muziek
28 januari 2023 - 06:05
Deel dit artikel:

'Prinselijke koets' voor Nicky I van Buulder Buk

Het is inmiddels een vertrouwd gezicht in het Buulse straatbeeld. Tussen de zaterdag van de receptie en aswoensdag kun je hem spotten. Een Volkswagen van Garage Vlassak met een rijkelijke versiering gemaakt door Slenders Reclameproducties. Op de auto meer dan levensgroot een afbeelding van de prinselijke hoogheid of hoogheden.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Michel Achten
Advertentie

Voor de achtste keer maken deze bedrijven het prinselijke vervoer mogelijk voor CV Buulder Buk. Op zaterdag 14 januari, vlak voor de receptie, mocht prinses Nicky I de sleutels in ontvangst nemen uit handen van Hetty en Erik. Samen met Patrick Slenders en het prinsenpaar gingen ze op de foto voor de prinsenauto 2023.

Achter het stuur

Je kunt ze nu dan ook overal tegenkomen; prinses Nicky I en prins Jeroen van CV Buulder Buk op pad. Kom je ze overdag tegen, dan is de kans groot dat een van hen zelf achter het stuur zit. Is het wat later op de dag, dan zou het zomaar een van de adjudanten kunnen zijn die achter het stuur zit.

Bouwschuur

Menige bouwlocatie is al bezocht en ook bij De Borgh kun je de komende weekenden de koets zien staan tijdens de Buulse Zittingen. Via Facebook kun je ze volgen en wellicht komt hij ook wel bij jou nog op bezoek als je aan het bouwen bent.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie