Luister
muziek
1 februari 2023 - 12:11
Deel dit artikel:

Jubilarissen bij CV Buulder Buk: Toon en Wilhelmien Saanen en Math Roost al 22 jaar lid

Het podium werd goed gevuld op zaterdag 29 januari bij de tweede Buulse Zittingen, toen vorst Jack en vorst Joost de jubilarissen van CV Buulder Buk naar boven vroegen te komen.

cranendonck24
  / CV Buulder Buk
Advertentie

Bij de raad van elf had de vereniging nog een aantal jubilea in te halen van raadsleden en hun dames die 11 of zelfs 22 jaar lang al deel uitmaken van deze club. Zowel in 2021 en 2022 is er geen mogelijkheid geweest deze jubilarissen in het zonnetje te zetten.

Al elf jaar lid

Frank de Haas, Johan en Jacqueline Schenkels, Leon Slaats en Bart en Ingrid van Steenbergen zijn allemaal in 2021 al elf jaar lid van de raad van elf. Henny van Moorsel vierde dit jubileum in 2022. Dit seizoen zijn er nieuwe jubilarissen bijgekomen. Gert en Mariëlle Hegge, elf jaar lid van de raad van elf.

Zelfs 22 jaar

22 jaar werden vol gemaakt door Math Roost en het vrijwel altijd aanwezige duo Toon en Wilhelmien Saanen. Met assistentie van prinses Nicky I en adjudant Else zij bij allen de jubileumspeld opgeprikt. Er waren ook bloemen om de dank voor jarenlange inzet voor de vereniging te onderstrepen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie