Luister
muziek
28 januari 2024 - 06:05
Deel dit artikel:

Orde van Verdienste van Buulder Buk voor duizendpoten Bart en Ingrid van Steenbergen

Na de pauze van de derde zitting op vrijdag 26 januari vroeg voorzitter Jean-Pierre de aandacht voor duizendpoot, alleskunner, techneut, handige Harrie en organisator pur sang Bart van Steenbergen. Hij en Ingrid ontvingen de hoge onderscheiding van CV Buulder Buk: de Orde van Verdiensten.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Michel Achten
Advertentie

Een lid van CV Buulder Buk dat bij monde van de voorzitter een gast is die naar het lijkt wel in zeven sloten tegelijk kan lopen, een eigen en ook nog eens sterke mening heeft, een gangmaker is die een feestje weet te maken. Een bok met het temperament van een leeuw, iemand met soms het hoogste en als het even kan het laatste woord, maar vooral een man met een heel groot hart voor carnaval. Iemand die niet alleen leeft voor carnaval maar ongeveer carnaval is.

Kortom: het ging over Bart van Steenbergen, die samen met zijn jarige Ingrid werd uitgenodigd om op het podium te komen. Het duurde wel even voordat voorzitter Jean-Pierre vervolgens alle verdiensten op een rijtje had staan. Bart heeft gedurende meer dan veertien jaar heel veel gedaan voor CV Buulder Buk.

Adjudant van prins Leon II, raadslid, commissie Bals, commissie Zittingen, bestuur en dan ook nog eens drie jaar lang prinsenpaar van CV Buulder Buk. En alsof dat nog niet genoeg was: nog een jaar lang adjudant van prinses Nicky en prinses Jeroen. Dit jaar mochten beiden de dik verdiende Orde van Verdiensten in ontvangst nemen. Deze bijzondere onderscheiding van CV Buulder Buk is bij beiden opgespeld door prins Tommy I en prinses Resy.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie