Luister
muziek
6 februari 2024 - 10:44
Deel dit artikel:

Carnaval in Budel op een rijtje: dit is het programma van CV Buulder Buk

Carnaval 2024 staat nu echt voor de deur. Alle ‘vooraffeestjes’ zijn zo goed als allemaal geweest en de burger is er klaar voor om de sleutels over te dragen aan de hoogheden. Wat staat er allemaal op het programma in Budel tijdens de carnavalsdagen? Hier vind het hele programma.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Michel Achten
Advertentie

Natuurlijk zijn er allerlei activiteiten op verschillende plaatsen of persoonlijke initiatieven. Voor alle carnavalsvierders die willen aansluiten bij de activiteiten van CV Buulder Buk is dit het programma vanaf de sleuteloverdracht, die op donderdag 8 februari zal plaatsvinden bij KS De Heiknuuters in Budel-Dorplein.

Vrijdag 9 februari 2024

Vrijdag 9 februari krijgen de basisscholen in Budel bezoek van prins Tommy, prinses Resy, jeugdprins Duuk en jeugdprinses Julia en hun gevolg.

Zaterdag 10 februari 2024

Op zaterdag 10 februari begint de dag met het leggen van de bodem voor de komende dagen tijdens het carnavalsontbijt in De Bonte Os (aanmelden vooraf is noodzakelijk). De middag staat geheel in het teken van de Jeugdoptocht die om 14.11 uur zal vertrekken.

Zondag 11 en maandag 12 februari 2024

Op zondag 11 en maandag 12 februari kun je leden van CV Buulder Buk en de hoogheden zomaar op andere plekken zien opduiken.

Dinsdag 13 februari 2024

Dinsdag 13 februari 2024 wordt carnaval in Budel traditioneel afgesloten met De Grote Optocht, die om 13.30 uur vertrekt. Na de prijsuitreiking in Partycentrum Proost komen de prinsen om 00.00 uur naar buiten. Want dan zal de ‘bok’ klaarstaan voor de Bokverbranding als slotceremonie voor Carnaval 2024 in Budel.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie