Luister
muziek
16 februari 2022 - 15:52
Deel dit artikel:

Verbroederingsbal doet flinke duit in het zakje van optocht Buulder Buk

Het Cranendoncks Verbroederingsbal heeft 555 euro geschonken aan CV Buulder Buk, voor extra prijzen bij de Jeugdoptocht dit jaar. Dit ondanks dat het feest al twee edities heeft moeten missen.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Jos Meusen
Advertentie

De afgelopen twee jaar hebben we het Cranendoncks Verbroederingsbal moeten missen. Een grote teleurstelling voor de organisatie van dit grootste carnavalsfeest in de regio, dat jaarlijks veel bezoekers trekt. Het is daarnaast stil in veel bouwschuren, waar anders in deze tijd van het jaar hard gewerkt wordt aan de vele creaties die tijdens de optochten overal zichtbaar zijn. Het lijkt er dit jaar op dat er alleen in Budel een Jeugdoptocht gaat trekken, op zaterdag 26 februari vanaf 14.11 uur. Daarnaast vindt er ook een optocht plaats in Gastel.

Om alle deelnemers te stimuleren tot het maken van mooie inzendingen, heeft het bestuur van het Verbroederingsbal toch een flinke duit in het zakje gedaan bij de organisatie van CV Buulder Buk. Afgelopen zaterdag hebben jeugdprins Stan en jeugdprinses Noah bij de manege in Budel een cheque in ontvangst genomen, die geheel besteed zal worden aan extra prijzen voor de deelnemers aan de Jeugdoptocht.

Inschrijven

Iedereen tot en met 16 jaar uit heel Cranendonck kan nog tot en met donderdag 17 februari inschrijven bij de voorzitter van de optochtcommissie; Harrie Staals, Fabrieksstraat 13 in Budel of per email via optocht@buulderbuk.nl

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie