Luister
muziek
21 Februari 2023 12:12
Deel dit artikel:

'Hoe groot carnaval in Gastel kan zijn, wordt iedere keer opnieuw bewezen'

"Hoe groot carnaval in Gastel kan zijn, wordt iedere keer opnieuw bewezen", zegt CV De Pintewippers, terugblikkend op afgelopen zondag.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - CV De Pintewippers
Advertentie

De puzzelstukjes om een geweldige carnavalszondag in Gastel te hebben, vielen op het juiste moment in elkaar. Een geweldige optocht, massaal aanwezige publiek en zelfs een heel klein zonnetje was te bespeuren.

Preparty

De sfeer zat er vanaf het eerste moment al goed in, het was dan ook goed vertoeven op het Sint Cornelisplein. De Gastelse preparty voorzag de optochtdeelnemers en het publiek ook dit jaar weer van het nodige gerstenat, hamburgers en worstenbroodjes. Dit is mede mogelijk gemaakt door enkele gulle sponsoren.

Foto's van de optocht vind je HIER. Benieuwd naar de uitslag? Klik dan HIER.

Kilo's confetti

Een kleurrijke optocht trok vervolgens door de Gastelse straten. De vele creaties vormden tezamen een groot carnavalesk spektakel. De Pintewipperstent zat al vroeg in de middag lekker vol en bood voor jong en oud veel plezier. Zo werd het podium snel veroverd door de jongere jeugd, kilo’s confetti maakten de feestvreugde helemaal compleet.

'Bedankt'

CV De Pintewippers: "Alle deelnemers en publiek, dank voor jullie deelname en het bezoeken van ons optochtbal. We zien jullie graag op 11 februari 2024 weer in het Pintewippersrijk."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie