Luister
muziek
9 juli 2023 - 08:56
Deel dit artikel:

CV Buulder Buk zoekt jaarembleem: Nog maar kort kun je je ontwerp aanleveren

Alleen deze maand kun je nog een ontwerp aanleveren voor het jaarembleem van CV Buulder Buk. In het nieuwe carnavalsseizoen zal deze dan te bewonderen zijn.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - CV Buulder Buk
Advertentie

Buiten is het lekker warm en iedereen maakt zich op voor de vakantie. De meeste mensen zijn nog niet zo bezig met carnaval. Tenzij je bestemming het zomercarnaval ergens waar dan ook is, of je misschien wel rondloopt met het geheim der geheimen. Want dan ben je er echt wel mee bezig.

Net zoals al die mensen en vrijwilligers achter de schermen bij de diverse carnavalsverenigingen. Die zijn al druk bezig met de invulling van programma’s, zoeken van sponsoring en maken van plannen en ontwerpen. En bij dat laatste kun jij nu ook een actieve bijdrage leveren.

"Bij CV Buulder Buk kennen we al een aantal jaren de ontwerpwedstrijd voor een badge of embleem voor het aankomende carnavalsseizoen", vertelt de carnavalsvereniging. "Het heeft al menig leuk ontwerp opgeleverd en elk jaar is een winnaar gekozen. Van het winnende ontwerp worden de strijkemblemen en pins gemaakt die gebruikt kunnen worden om je carnavalsoutfit op te pimpen."

Bepaal jij voor 2024 het uiterlijk van het jaarembleem? Laat al je creativiteit er op los gaan en maak nu je eigen ontwerp. Iedereen die mee wil doen stuurt het dan deze maand nog in naar secretaris@buulderbuk.nl. "Begin augustus gaan we een keuze maken uit de inzendingen. Dan kunnen we bij de aftrap van carnaval in Buul, bij Ut Get Beginne op 11 november, de winnaar bekendmaken." Dan zullen het nieuwe embleem en de nieuwe jaarpin verkrijgbaar zijn.

Inspiratie opdoen of alsnog een pin of embleem van voorgaande jaren aanschaffen, kijk dan in de webshop van CV Buulder Buk. Wie weet hangt jouw ontwerp volgend jaar wel als nieuwe aanwinst op dit al rijk versierde jasje van Buulse carnavalsvierder Gwen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie