Luister
muziek
2 november 2023 - 15:05
Deel dit artikel:

Zie jij wie het zijn? Dit is het nieuwe boerenbruidspaar van Budel

CV Buulder Buk heeft een heel grote hint gedropt over wie het nieuwe boerenbruidspaar van Budel is. Bovenstaande foto hebben zij gedeeld.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Michel Achten
Advertentie

Tja, een kwestie van 'eigen schuld, dikke bult'. Moet je maar niet zomaar buiten samen op een bankje ergens wegkruipen en denken dat niemand het gezien heeft. Mis dus. Er is altijd wel iemand met een camera in de buurt en hier heb je het dan.

Staan ze voor Ut Get Beginne op de Elfde van de Elfde al samen op de foto en worden ze gedeeld op de socials en in de krant. Wordt het wel erg makkelijk raden natuurlijk om te weten wie er bij de bekendmaking van het boerenbruidspaar op zaterdag 11 november gepresenteerd gaan worden als boer en boerin.

Meeraden

Of hebben ze toch wat anders verzonnen bij de commissie Boerenbrulluft van CV Buulder Buk? Weet jij met deze foto wie er op zaterdag 3 februari 2024 'ja' tegen elkaar gaan zeggen op de Buulse Boerenbrulluft? Dan moet je zeker meedoen. Stuur jouw namen naar info@buulderbuk.nl en maak kans op een krat Budels Bier, om vooraf al een klein feestje te kunnen bouwen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie