Luister
muziek
10 november 2023 - 09:07
Deel dit artikel:

Twee dagen durende Ut Get Beginne gaat nu echt bijna beginnen

Maandagochtend waren ze er al vroeg bij. De mannen van CV Buulder Buk waren al op tijd bij de bouwhal aan de Poelderstraat. Want voor het twee dagen durende feest op zaterdag 11 november en zondag 12 november zal er nog het een en ander gebouwd moeten worden. Ze zijn bijna klaar voor Ut Get Beginne.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Monique Duisters
Advertentie

Om 18.11 begint het zaterdag met een feestelijke lichtjesstoet vanaf De Triolier naar de grote feesttent. Voor alle kinderen die gaan meelopen met prinses Nicky I, prins Jeroen, jeugdprinses Sjors en jeugdprins Siem is er een verrassing aanwezig. Om 19.11 uur zal burgemeester Roland van Kessel het startschot zal geven voor het feest en dan niet enkel voor Budel, maar voor alles wat maar met Cranendonck te maken heeft. Ook uit de andere dorpskernen zijn de hoogheden aanwezig om er samen een mooi feest van te maken.

DJ's

Het feest op zaterdag zal worden verzorgd door DJ Jens en DJ Siem. Samen met Barry Fest zullen zij er net als andere jaren weer flink de stemming in weten te houden. Extra spannend is het voor de deelnemers aan de Cranendoncks Carnavalscup. De scholenwinnaars uit Cranendonck worden deze avond voorgesteld aan het grote publiek en mogen daar al heel even op het podium komen.

Op zondag 12 november is er in de warme tent opnieuw feest en kun je vanaf 11.11 uur alweer meedoen aan het feest. "We beginne met een groot ontbijt voor iedereen die mee wil doen tijdens het Frühsjoppen en we vervolgen met een echt Buuls Fèst", zegt CV Buulder Buk. "Hierbij optredens van ondermeer Que Màs Fun-orchestra en Aad van Leeuwen van voorheen Versleten Werk zal ons allemaal laten meezingen op echte Buulse liedjes. Tussendoor verzorgen DJ Bas en DJ Thijs de muziek."

Carnaval 2023-2024 kun je dus van start gaan. Iedereen is welkom en de toegang in de verwamrde feesttent is beide dagen helemaal gratis.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie