Luister
muziek
12 november 2023 - 08:44
Deel dit artikel:

Seb en Robin zijn boerenbruidspaar in Budel

Het podium in de tent bij Ut Get Beginne werd even flink gevuld toen de commissie Boerenbrulluft het Boerenbruidspaar voor de Boerenbrulluft op 3 februari 1024 kwam voorstellen aan de Buulse Bokken en Geiten.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Michel Achten
Advertentie

Want als Boer en Boerin op het podium komen zijn daar ook vaak de ouwlui en de getuûgen van de partij. Dat is dan al meteen een hele bups volk.

Als Boer 2024 hebben ze Seb Damen weten te strikken. De boer is 23 jaar, zoon van Quinten Damen en Yvonne Damen-van de Akker. Iedereen die de afgelopen 8 jaar boodschappen heeft gedaan kon hem tegenkomen bij de Plus. Seb voetbalt in de selectie van SV Buul en doet aan fitness. Van 2015 tót de corona heeft hij met cv Gek Genoeg de optochten gelopen. Voor de Boerenbrulluft is Daan Kooken de vader, Os mam voor Boer Seb is Kitty Klingen en als getuûgen Rein Vos en Wesley Schenkels.

Bij de Boerenbrulluft op 3 februari zal hij in de onecht worden verbonden met Boerin Robin Lammers. Robin is ook 23 jaar en dochtervan Eric van Toon en Stien Lammers en Hetty van Jos en Jeanne Vlassakoftewel van Auto Vlassak in de van Houtstraat in Buul. Boerin Robin is een echte Boerin want ze werkt sinds kort bij ‘t Boerderijtje in Buul. In de vrije tijd is ze graag op pad met vriendinnen, gaat graag skiën sinds kort ook weer actief als leiding van de Jeugdclubs Buul. Ze zit bij cv Ni Normaal oet Zurrik, die dit jaar 11 jaar bestaan.

Als ozze pap heeft ze Ome Jeffrey en Anouk Somers speelt de rol van ós mam. Getuûgen van de Boerin zijn Sanne Vermeulen uit Gastel en Britt van de Wildenberg.

Mej z’n allen gôn zillie d’r ‘n moi fest van mâken! En dat fest is pas ’n fest als och de rest van Buul erbie is gewist. Dus hou die datum vrij: 3 februari 2024.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie