Luister
muziek
17 November 2023 05:32
Deel dit artikel:

Buulder Buk trapte met Ut Get Beginne carnaval regenachtig af

Regen, regen en nog eens regen. Het was er de gehele week gedurende de voorbereidingen voor het grote feest van Ut Get Beginne waarmee CV Buulder Buk al vele jaren de aftrap voor carnaval in Cranendonck organiseert. Maar het mocht de pret niet drukken.

cranendonck24
  / CV Buulder Buk
  • Beeld - Michel Achten
Advertentie

Op het terrein voor de vouwhal aan de Poelderstraat in Budel was een grote tent verrezen en stonden de dj’s klaar om het publiek een gezellige avond te bezorgen. Gelukkig was het op 11-11 droog en trok er een mooie groep met carnavalsvierders rond de klok van half zeven van de Triolier naar de Poelderstraat.

Na het openingsschot met een flinke confettiregen, samen met wethouder Lemmen en de Hoogheden van CV Buulder Buk, kwam het feest op gang. Vele hoogheden uit de gemeente Cranendonck, samen met hun gevolg, hadden de weg naar de tent gevonden om samen het seizoen 2023-2024 te openen.

Echter, voor de meesten zal het feestje als prins of prinses binnenkort voorbij zijn. Want de komende tijd zullen her en der nieuwe prinselijke hoogheden bekendgemaakt gaan worden. Bij CV Buulder Buk zal dat zijn op vrijdag 15 december voor de opvolging van jeugdprinses Sjors en jeugdprins Siem. Op zaterdag 16 december zal Buulder Buk bekendmaken welke prins, prinses of prinsenpaar de scepter gaat overnemen van prinses Nicky en prins Jeroen.

Maar al met al was het voor niemand van de hoogheden een belemmering om bij Ut Get Beginne nog een keer flink te feesten.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie