Luister
muziek
22 November 2023 15:10
Deel dit artikel:

Deze hints leiden naar nieuwe prins(es) van CV Buulder Buk

Het speculeren is alweer volle bak begonnen. Want zeker nu de hoogheden in Sterksel, Maarheeze en Budel-Dorplein al bekend zijn gemaakt, wordt er reikhalzend uitgekeken naar de andere bekendmakingen. Hieronder geven we de eerste hints naar de nieuwe prins van CV Buulder Buk.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Wie hebben ze weten te strikken om na de allereerste prinses bij CV Buulder Buk de scepter over te nemen van prinses Nicky I. Voor een enkeling een weet inmiddels, omdat er de nodige voorbereidingen gedaan worden. Maar voor de rest is het nog altijd het grote geheim.

Op zaterdag 16 december zal het geheim onthuld worden en de volgende dag krijgt heel Budel het Bokkenblaaike in de bus en dan mogen we het allemaal weten. Voor nu kun je er enkel maar naar raden. Wordt het een hij of een zij? Of wordt het toch weer een paar waar hij en zij het samen gaan doen? Of kennen we nog andere combinaties die we nog niet gehad hebben in Buul?

De eerste hints

Weet jij nu al wie er bekendgemaakt gaat worden als nieuwe hoogheid van CV Buulder Buk, dan kun je natuurlijk altijd een gokje wagen. Stuur jou naam of namen naar secretaris@buulderbuk.nl. En wie weet heb jij het wel goed en ontvang jij uit handen van de nieuwe hoogheid wel die beste bak Budels Bier. Ook de nieuwe hoogheid staat inmiddels te popelen en kan bijna niet meer wachten tot het 16 december is.

De volgende twee hints mogen we alvast delen:

  • 1. Houdt van lekker borrelen;
  • 2. Gaat nu voor het echt.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie