Luister
muziek
16 december 2023 - 21:48
Deel dit artikel:

Tommy en Resy van den Dungen nieuw prinsenpaar van Budel

Tommy en Resy van den Dungen vormen het prinsenpaar van CV Buulder Buk dit carnavalsseizoen. Prins Tommy I en prinses Resy zijn zaterdagavond gepresenteerd bij Proost.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Flitzer
Advertentie

Het prinsenpaar Tommy en Resy van den Dungen wonen aan de Buulderbosch. Prins Tommy is geboren en opgegroeid in Gastel en sinds zijn 18de woonachtig in Budel. Zijn ouders waren fanatieke carnavalsvierders en hebben jaren bij de raad van elf in Gastel gezeten. Resy Lammers, uit de Buulderbosch, raakte ook al jong besmet met het carnavalsvirus. Haar ouders zijn nog altijd lid van CV Onbesnut.

Het prinselijk paar is dit jaar elf jaar getrouwd en het is dertig jaar geleden dat Tommy de jeugdprins was in Gastel. Samen hebben ze drie kinderen; Fabe van 13, Ferre van 11 en Loïs van 8.

Carnaval in de genen

Beiden zijn lid geweest van verschillende carnavalsgroepen en daarnaast heeft Tommy diverse logo’s mogen ontwerpen. De verenigingen CV de Plekkers, CV de Jeugdbuk, CV Onbesnut, CV Nè Lullen, CV de Flappies en CV de Koekemarello’s hebben bijgedragen aan de carnavalsvierders die ze nu zijn en hebben een plekje gekregen in de onderscheiding die uitgereikt zal worden in de Orde van 'De DUNGA'.

Voetbal, tennis en padel zijn favoriete bezigheden in de vrije tijd. Maar de sport komt ook allemaal terug in het werk van prins Tommy bij Kragten. Door het hele land mag hij mooie sportprojecten begeleiden, met het doel om mensen aan het bewegen te krijgen in de buitenruimte.

Prinses Resy werkt als kinderfysiotherapeute en ZwangerFit-docente bij Praktijk voor Fysiotherapie Lammers en Hompes, in het centrum van Budel. Verder is Resy als kinderfysiotherapeute actief betrokken bij De Boogurt en is ook meerdere avonden in de week te vinden op de velden van sv Budel om de jeugd te trainen. Samen houden ze van lekker eten en drinken en genieten van de uitjes met vrienden en familie. Wanneer er een feestje of evenement is binnen de gemeente Cranendonck, dan zijn ze daar meestal wel te vinden.

Leus

Samen zullen ze alle bokken en geiten van Budel in beweging gaan krijgen, binnen en buiten tijdens het carnavalsavontuur, dat ze samen aangaan onder hun leus: "Proost en laat hem smaken! Samen gaan we er een geweldige carnaval van maken!"

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie