Luister
muziek
18 april 2024 - 11:09
Deel dit artikel:

Buulder Buk zoekt penningmeester: 'Je hoeft echt geen lid van raad van elf te worden'

Carnaval 2024 is zo goed als afgesloten bij CV Buulder Buk. Er wordt nu weer volop vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen dat op 11 november zal worden afgetrapt met Ut Get Beginne. Toch is het binnen de vereniging geen stilstand in de tussentijd. Het tegendeel is meer de praktijk van alle dag.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Archieffoto
Advertentie

Zo zijn de data voor de activiteiten in 2024-2025 al vastgesteld, hebben de commissies hun evaluaties gedaan en worden de voorbereidingen voor van alles en nog wat getroffen. Dit alles kan niet zonder de medewerking van alle vrijwilligers voor en achter de schermen en alle leden die de vereniging heeft.

Voor de leden staat er een ledenvergadering op de agenda voor 23 mei aanstaande. Omdat er belangrijke punten op de agenda staan, zoals de verandering van de statuten en het huishoudelijk reglement, hoopt het bestuur van CV Buulder Buk op een mooie en grote opkomst van vele leden. De vergadering begint om 20.00 uur in De Bonte Os in Budel.

"Tevens zijn we vanwege bestuurswisseling ook dringend op zoek naar iemand die het leuk zou vinden om de rol van penningmeester te vervullen", zegt CV Buulder Buk. "Je hoeft hiervoor echt geen lid van de raad van elf te zijn of worden. Voor meer informatie kijk op buulderbuk.nl of neem contact op met een van de bestuursleden.

Vanaf 1 mei kan de vergaderagenda ook opgevraagd worden via secretaris@buulderbuk.nl. Leden die hun e-mailadres nog niet hebben doorgegeven aan het secretariaat worden verzocht dit ook te doen, zodat de informatie rechtstreeks verzonden kan worden.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie