Luister
muziek
5 oktober 2020 - 16:13
Deel dit artikel:

15 procent korting op mondkapjes met 'Cranendonck24'

Met Cranendonck24 kun je korting krijgen op mondkapjes van Your Facemask, van een Budelse ondernemer. De mondkapjes zijn tweelaags, uitwasbaar en worden verkocht tegen een lage prijs. Die prijs wordt nóg lager met de code 'Cranendonck24'. Je ontvangt dan 15 procent korting op je bestelling.

cranendonck24
  / -
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Kijk op yourfacemask.shop en bestel je goedkope maar kwalitatief sterke mondneusmaskers. Bij het afrekenen ontvang je 15 procent korting als je 'Cranendonck24' invult. Deze kortingsactie loopt tot en met 15 oktober 2020.

Dringend advies
In de veiligheidsregio Brabant-Zuidoost geldt het dringende advies om zoveel mogelijk mondkapjes te dragen in de publieke gebouwen. Dit advies komt bovenop de extra coronamaatregelen die het kabinet al heeft aangekondigd. Het advies geldt voor locaties waar grote concentraties publiek op eenzelfde tijd bij elkaar komen, zoals in supermarkten en bouwmarkten.

Land van Horne
Ook bij zorgcentra Mariënburght in Budel en Marishof in Maarheeze geldt een mondkapjesplicht voor bezoekers en personeel. Sinds afgelopen donderdag dragen alle medewerkers van Land van Horne op zowel de zorglocaties, dagbehandeling, Behandelcentrum, Geriatrisch Revalidatiecentrum áls in de wijkverpleging een mondneusmasker.

Land van Horne: "We begrijpen dat de extra maatregelen een grote impact hebben op onze medewerkers, cliënten, mantelzorgers en familie. Maar alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat het coronavirus geen kans krijgt en beschermen we de mensen om ons heen die ons dierbaar zijn."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie