Luister
muziek
24 oktober 2020 - 06:07
Deel dit artikel:

Nieuwe data voor afgelaste voorstellingen AK De Smeltkroes

Voor AK De Smeltkroes werd medio oktober duidelijk dat door de nieuwe coronamaatregelen de verkregen ontheffing nietig werd verklaard. Maar terug naar maximaal dertig bezoekers bij de voorstelling was in organisatorisch en financieel opzicht geen optie. Ook werd het feit dat daarmee niet alle entreekaarthouders meer welkom zouden zijn, als onacceptabel beschouwd. Gelukkig werkten artiesten en impresariaten mee in het zoeken naar nieuwe voorstellingsdata. Dit alles wel in de veronderstelling dat er over enkele maanden weer meer mogelijk is.

cranendonck24
  / -
  • Beeld - Harm van Leuken
Advertentie

De eerste voorstelling die een nieuwe datum heeft gekregen is Is er nog wat gebeurd? van de Vlaamse cabaretier Bert Gabriëls, die op 3 oktober niet door kon gaan. Zijn voorstelling is verzet naar het einde van het theaterseizoen, op zaterdag 5 juni 2021. De voorstelling Gulzig van Rob Scheppers, die op zowel vrijdag 30 als op zaterdag 31 oktober in Maarheeze op de planken zou staan, gaat ook naar volgend jaar. Hier hoeven bezoekers echter minder lang op te wachten en zijn vrijdag 5 en zaterdag 6 februari als nieuwe data geprikt.

Nashville Night
Voor de muziekvoorstelling Nashville Night (oorspronkelijk op zaterdag 21 november) bleek het helaas niet mogelijk om deze nog in het theaterseizoen 2020-2021 te laten plaatsvinden. Dit heeft vooral met het feit te maken dat de Amerikaanse frontlady Jordyn Mallory slechts enkele maanden per jaar in Nederland toert. De voorstelling vindt daarom exact één jaar later plaats, ofwel zaterdag 20 november 2021.

Voorbehoud
"Als één ding de afgelopen tijd duidelijk is geworden: beloftes doen is hachelijk", stelt de AK. Om bezoekers niet teleur te stellen hanteert AK De Smeltkroes de stelregel dat het op dat moment toegestaan aantal bezoekers tenminste gelijk moeten zijn aan het aantal al verkochte kaarten. Als dit niet het geval is of andere maatregelen dwingen ze om de voorstelling opnieuw af te gelasten, dan worden de huidige entreekaarthouders hierover tijdig benaderd. De huidige entreekaarten blijven geldig.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie