Luister
Live
15 december 2020 - 09:16
Deel dit artikel:

Nieuwe Buulder Buk-badge geeft subtiele verwijzing naar coronatijd

Er is uit de inzendingen een keuze gemaakt voor de jaarpin en -badge van carnavalsvereniging Buulder Buk. Met een kleine toevoeging wordt een subtiele verwijzing gemaakt naar het carnavalloze jaar.

cranendonck24 / - • Beeld - Buulder Buk

Bij gelegenheid van het 66-jarige jubileum kwamen er vorig jaar diverse gadgets en een nieuwe vlag uit van CV Buuulder Buk. Bij de gadgets zat voor de eerste keer een zogeheten jaarpin of jaarbadge. Het is de bedoeling dat er jaarlijks een nieuw ontwerp komt die aan de carnavalsoutfit kan worden toegevoegd. "Met het kopen van deze pin of badge draag je niet enkel het Gevuul van Buul uit maar steun je ook nog eens CV Buulder Buk in de organisatie van carnaval in Buul", zegt de organisatie.

De winnaar
Vorig jaar stond de jaarpin helemaal in het teken van het 66-jarig jubileum. Dit jaar is er een kleine verwijzing naar de verdrietige tijd waarin we nu zitten. Er is namelijk een traantje toegevoegd aan de prent. "Met elkaar zullen we een traantje moeten wegpinken om datgene wat er allemaal niet kan dit jaar. Maar een pin of badge aanschaffen om de verzameling compleet te houden kan natuurlijk prima", zegt de organisatie. Het winnende ontwerp van de nieuwe jaarpin is gemaakt door John Engelen. Bekijk zijn ontwerp hieronder.

Pin en badge bestellen
De pins en badges zijn in bestelling en vanaf medio januari te koop in de webshop van CV Buulder Buk, die je kunt vinden op de website buulderbuk.nl. Of stuur een mail naar secretaris@buulderbuk.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug