Luister
muziek
31 maart 2021 - 15:58
Deel dit artikel:

Geen Paasvuur in Budel, maar er is een alternatief

Omdat het door corona niet mogelijk is om het Paasvuur in Budel te organiseren dit jaar, worden er voor deze dag leuke andere activiteiten georganiseerd voor de kinderen.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Jeugdclubs Budel
Advertentie

Op zaterdag 3 april is het van 10.00 uur tot 17.00 uur mogelijk om een uitgebreide Paastocht te lopen door het centrum van Budel. Tijdens deze speurtocht ga je op zoek naar aanwijzingen en paaseieren. Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen. Wil je meedoen met deze tocht van Jeugdclubs Budel, lees dan de uitleg hier.

In de avond organiseren ze vanaf 19.00 uur een online Paasshow. Deze show is vanuit thuis te volgen via jeugdclubsbudel.nl/live. De show zit boordevol muziek en dans van de Loco Loco Discoshow, challenges met de Paashaas en quizvragen die te spelen zijn met de hele familie. Tijdens deze show worden ook de prijzen van de Paastocht verdeeld en zijn er tussendoor andere prijzen te winnen.

Ook voor niet-leden
Voor zowel de Paastocht als de Paasshow is het niet nodig om je vooraf aan te melden. Je kunt gewoon meedoen op de dag zelf. Daarnaast zijn deze activiteiten dit keer niet alleen voor de leden van Jeugdclubs Budel, maar mogen alle kinderen, ouders en grootouders uit Cranendonck meedoen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie