Luister
Live
31 mei 2021 - 06:05
Deel dit artikel:

Budels Gemengd Koor in de startblokken

"We moeten nog even geduld hebben, maar bijna is het zo ver en dan mógen we weer!", schreeuwt het Budels Gemengd Koor (BGK) uit. "Wat kijken we er naar uit met zijn allen." Ze staan inmiddels in de startblokken.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Budels Gemengd Koor

Wat hebben ze het gemist: de repetities op dinsdagavond, het zomerconcert in Mariënburght, het kerstconcert, de optredens in de regio, de onderlinge gezelligheid en het plezier van samen genieten van muziek maken. "Zodra we het startsein krijgen van onze premier en coronaminister dan gáán we er weer voor." Wachten is dus voor hen op versoepelingen.

Cursus
Ook dirigente Hilde Ubben staat te popelen om te starten met de cursus 'Ontdek je stem' voor hun aspirantleden. Helaas kon de cursus in 2020 niet doorgaan vanwege de lockdown. Echter, dit biedt wel opnieuw kansen voor nieuwe leden. Je kunt je nu alsnog aanmelden voor deze gratis cursus en zo op een ongedwongen manier ontdekken of zingen in een koor iets voor jou is. Grijp de kans en start met een groep van alleen maar nieuwelingen en gelijkgestemden om de basis onder de knie te krijgen.

De naam is dan wel Budels Gemengd Koor, maar ook mensen uit heel Cranendonck, Heeze-Leende en Belgen voelen zich thuis bij (BGK) en zijn van harte welkom. Voor meer informatie, bezoek je hun website of bel 0622475188.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug