Luister
Live
6 juni 2021 - 15:58
Deel dit artikel:

Buulder Buk gaat vol voor volwaardig programma bij Zittingen in 2022

"Ut wurdt er wer tied vur, toch?", vraagt CV Buulder Buk zich af. Ze kijken weer vooruit, naar de Buulse Zittingen. De organisatie gaat er vol voor om in 2022 een volwaardig programma te presenteren op het podium van De Borgh.

cranendonck24 / CV Buulder Buk • Beeld - Bart Lijten

Net als bij vele andere organisaties wordt er ook bij CV Buulder Buk weer vooruitgekeken. "De malaise heeft eigenlijk wel lang genoeg geduurd", vindt de carnavalsvereniging. "Natuurlijk weten we ook wel dat we de pandemie nog niet volledig achter ons kunnen laten, maar toch is er een hele goede reden om nu al vooruit te gaan kijken. Want goei werk heeft tijd nodig. En een goede voorbereiding is het halve werk."

Daarom heeft de commissie die de Buulse Zittingen organiseert de koppen bij elkaar gestoken, want nadat iedereen begin dit jaar noodgedwongen de Zittingen moest missen, gaat de organisatie er vol voor om in 2022 weer een volwaardig programma te presenteren in De Borgh. "Natuurlijk met bekende gezichten die we in eerdere edities al op het podium zagen. Maar wat zouden ze graag de artiestenstal uitbreiden met vers bloed. Mede door het terugtreden van Buulse Blérköp is er ruimte voor nieuwe inbreng op het Buulse artiestenpodium."

Aanmelden
Wil je meedoen, stuur dan een mailtje naar zittingen@buulderbuk.nl of bel met de voorzitter van de commissie, Bart van Steenbergen: 06-51014348. Je kunt ook eens kijken op buulderbuk.nl

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug