Luister
muziek
21 Mei 2024 08:15
Deel dit artikel:

Cantinetheater sluit cultureel seizoen af met 'groots spektakel'

"Het is tijd om het einde van een onvergetelijk cultureel seizoen te vieren bij het Cantinetheater en dat doen we met een Groots Spektakel", maakt het theater in Budel-Dorplein bekend.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Cantinetheater Budel-Dorplein
Advertentie

Op 1 juni openen ze de deuren om 20.00 uur en vanaf dat moment is het 'één groot feest'. "Bereid je voor op een geweldige avond met een optreden van de band De Baron."

De Baron maakt guerrilla-brass. Ze halen hun inspiratie uit verschillende wereldgenres: DesertRock, BalkanBeat en het Nederlandse levenslied. Ze creëren liefdevol anarchisme en storten bakken aan energie uit over het publiek. Vorig jaar waren ze een van de festivalsensaties op onder andere Oerol en de Zwarte Cross. Ze speelden de tent plat en worden in recensies vaak vergeleken met de Nederlandse theatrale band De Kift.

Voor en na hun optreden zorgt DJ Dr. Bakeliet ervoor dat deze sfeer wordt doorgetrokken met zijn selectie aan vinylsingles. "Dus trek je beste outfit aan, nodig je vrienden uit en kom genieten", roept het Cantinetheater op. "Dit is je kans om het seizoen in stijl af te sluiten en je beste balkandansmoves te laten zien."

Tickets kosten in de voorverkoop 7,50 euro per persoon of kom samen voor 10 euro. Dit is een duotickets voor twee personen. Aan de deur kosten de kaarten 10 euro per persoon.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie