muziek
26 februari 2024 - 22:38
Deel dit artikel:

Rood-Wit’67 geeft voorsprong in slotfase uit handen en verliest

Rood-Wit’67/PLUS heeft tegen het hoog geklasseerde SVSH een 2-3-nederlaag geleden. Een gelijkspel zou een juiste weerspiegeling zijn van de wedstrijd maar de rood-witten gaven een 2-1-voorsprong in de slotfase uit handen.

cranendonck24
  / / Redactie

SVSH begon sterk aan de wedstrijd en in de vierde minuut was het al 0-1.Via een snelle aanval over links kwam de bal bij een van de spitsen die de bal onhoudbaar in de linkerbovenhoek schoot. De rood-witten pakten de draad weer op en kregen enkele kansen op de 1-1. In de tiende minuut was er een goede kans voor Robin van Vuurden die de bal aangespeeld kreeg van Nick Verheggen. Zijn schot werd echter geblokkeerd door de SVSH-verdediging.

Het eerste kwartier was vervolgens erg onrustig met veel balverlies aan beide kanten. In de dertigste minuut een tweede kans voor de rood-witten. Een lange bal van Jelle van der Kruijs op Robin van Vuurden die slim opendraaide, maar zijn schot werd door doelman Maas over de lat getikt. De corner die hierop volgde leverde nog een kans op voor Steef Damen, maar zijn schot trof geen doel.

In de 36ste minuut een derde kans. Een lange bal van Jens Smits bereikte Steef Damen. Damen trok de bal terug op Nick Lucassen. Nick zag vervolgens zijn schot gepareerd worden door de doelman maar Robin van Vuurden wist toch de verdiende 1-1 te scoren.

In de 41ste minuut kreeg SVSH een grote kans op de 1-2-voorsprong, maar een niet te missen kans werd toch niet benut door een van de spitsen. Kort voor rust was er nog een goede redding van Joep Lammers na een onoplettendheid in de Rood-Wit-defensie. Ruststand: 1-1.

Rood-Wit’67 pakt en verliest de leiding

Na de rust een eerste kans voor de rood-witten. Slecht uitverdedigen bij SVSH zorgde voor een hachelijke situatie voor het doel, maar de bal ging er niet in. In de 71ste minuut werd het wel 2-1. Na een steekpass van Rowan Jongen werd de bal twee keer breed gelegd en uiteindelijk kon Mika van den Boomen koelbloedig de 2-1 scoren.

In de 76ste minuut was het echter alweer gelijk. Een voorzet vanaf de zijkant kwam terecht op het hoofd van de spitsen van SVSH. Joep Lammers kon twee keer redding brengen, maar de derde inzet was ook te veel voor hem: 2-2.

In de 83ste minuut werd het zelfs nog 2-3. Door een onoplettendheid in de Rood-Wit’67-defensie kon Dennis Kanters het winnende doelpunt scoren.

Volgende week de belangrijke uitwedstrijd tegen ODA.