Luister
muziek
7 maart 2024 - 11:50
Deel dit artikel:

Huttenbouwspektakel verhuist terug naar Budel-Dorplein

Na drie prachtige edities op het sportpark in Budel, verhuist het Huttenbouwspektakel voor editie 2024 terug naar Budel-Dorplein.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Bart Lijten
Advertentie

Het Huttenbouwspektakel vindt dit jaar plaats op 18 en 19 mei. Het thema is 'Kermis' en het belooft spectaculairder dan ooit te worden, meldt organisator Jong Nederland Budel-Schoot.

Alle kinderen uit de regio mogen samen met hun vriendinnetjes, vriendjes, papa’s en mama’s hun droomhut komen timmeren. En het liefst een beetje stevig, want 's avonds mogen ze er in blijven slapen. Behalve timmeren staat er nog veel meer op het programma; er hoeft zich niemand een moment te vervelen.

Tickets Huttenbouwspektakel kopen

Kaartjes koop je bij de kassa en die gaat zondag 10 maart om 12.00 uur open. Wil jij het spektakel dit jaar niet missen? Schrijf je team zondag dan meteen in, want de vorige keer waren de bouwkavels binnen vijftien minuten uitverkocht. Meer informatie en de kaartverkoop vind je op jnbs.nl.

Na afloop van het evenement mag iedereen 's middags het hout van de hutten komen ophalen. Ideaal om thuis ook een hut te bouwen, stoere meubels te maken of kampvuur te stoken.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie