muziek
13 maart 2024 - 22:23
Deel dit artikel:

Rood-Wit'67 wint weer eens en zet Liessel opzij in geflatteerde zege

In een sportieve wedstrijd heeft een hard werkend Rood-Wit'67 een geflatteerde 4-1 zege behaald tegen RKSV Liessel.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Rood-Wit'67

Rood-Wit'67 begon fel aan de wedstrijd en al in de vierde minuut kwamen ze op een 1-0-voorsprong. Een voorzet van Mika van den Boomen kwam terecht bij Rowan Jongen die vrij eenvoudig de 1-0 kon intikken. In de 22ste minuut werd er op het middenveld balverlies geleden en kon Bjorn Kant vrij doorlopen en met een lobje verschalkte hij doelman Joep Lammers: 1-1.

De rood-witten waren zeker de eerste helft de betere partij en kwamen dan ook in de 38ste minuut op de verdiende voorsprong. Een perfecte voorzet van Jens Smits werd onhoudbaar ingekopt door Steef Damen voor de 2-1. Dit was ook de ruststand.

Na rust kwam RKSV Liessel sterk opzetten en ze drongen Rood-Wit'67 terug in de verdediging. Ze kregen enkele goede kansen maar de rood-witte defensie hield goed stand. De ploeg uit Budel-Dorplein bleef echter met uitvallen ook gevaarlijk. In de zestigste minuut was er een goede aanval: via Mika van den Boomen en Geert Compen kwam de bal bij Steef Damen die de bal net over kopte. Een minuut later was het wel raak; een fraaie steekpass van Steef Damen bereikte Rowan Jongen die geen moment aarzelde en bekwaam de 3-1 maakte.

Een minuut later had het 2-3 kunnen zijn, maar een hard schot van Roy Vedder ging voorlangs. In de 75ste minuut was er nog een kans voor Geert Compen maar zijn schot ging via de lat over. In de 86ste minuut werd de wedstrijd beslist door Geert Compen die een prima voorzet van Jordi van Leeuwen keurig afronde: 4-1.

Een ietwat geflatteerde uitslag omdat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, maar nu zat het de rood-witten een keer mee.