Luister
muziek
10 Mei 2024 22:01
Deel dit artikel:

Boy Jansen gaat openluchttheater 'Toen het donker was' regisseren

"Wij zijn verheugd te kunnen berichten dat Boy Jansen het openluchttheater 'Toen het donker was' in Budel-Dorplein gaat regisseren", maakt harmonie EMM Budel bekend.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

'Toen het donker was' is een op waarheid gebaseerd openluchtspel en verhaalt de gebeurtenissen op 5 september 1944 (beter bekend als 'dolle dinsdag') waarbij zes jonge verzetsstrijders door Duitse SS-soldaten worden vermoord na het laten ontsporen van een trein. Dit groots opgezette openluchttheaterspel combineert toneel, zang en filmbeelden en wordt muzikaal ondersteund door harmonie EMM Budel.

Ervaring van Boy Jansen

Het vindt plaats op 6, 7 en 8 september in Budel-Dorplein. Boy Jansen heeft de regie in handen. Jansen heeft zowel voor (als presentator, cabaretier en tonprater) als achter de schermen (als regisseur van onder andere diverse toneelverenigingen en de Brabantsedag) ervaring met de regie van dergelijke voorstellingen. Samen met scriptschrijver Johan Vos zal hij de meer dan zeventig acteurs en figuranten begeleiden. Tevens zal hij de vertellersrol op zich nemen en zo de verbindende schakel zijn in het openluchtspel.

Tickets kopen voor 'Toen het donker was'

De kaartverkoop van 'Toen het donker was' start zaterdag 18 mei om 10.00 uur in de Cantine in Budel-Dorplein en de Hervormde Kerk in Budel. Toegangskaarten voor de overdekte zittribune kosten 19,44 euro. Vanaf 14.00 uur komen de resterende kaarten online beschikbaar via harmonie-emm.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie