Luister
muziek
18 Juni 2024 21:01
Deel dit artikel:

VIDEO: Arrestatieteam houdt man (37) aan in Budel-Schoot

Een arrestatieteam heeft dinsdag een 37-jarige man aangehouden aan de Grootschoterweg in Budel-Schoot. Op onderstaande beelden is te zien hoe een man geboeid naar de auto wordt gebracht.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

De politie is terughoudend in het geven van informatie in verband met een onderzoek, zo laten ze na navraag weten aan Cranendonck24. "We hebben dinsdag een 37-jarige man aangehouden op de Grootschoterweg. Op het moment van zijn aanhouding liep de man de een zaak binnen." De politie wil benadrukken dat die zaak of de eigenaar ervan niets met het onderzoek heeft te maken.

Agressie en geweld

De man is aangehouden in een lopend onderzoek, legt de politie uit. "De reden dat de man werd aangehouden door onze ondersteuningsgroep was omdat er informatie was dat hij mogelijk agressief kon worden en geweld zou gebruiken. Verdere details over het onderzoek willen we op dit moment niet delen."

In een mum van tijd

Het arrestatieteam verzamelde eerst aan Schutshoevestraat in Budel-Schoot en reed daarna met twee voertuigen naar de Grootschoterweg. Dit gebeurde allemaal in korte tijd. Binnen enkele seconden waren ze weer verdwenen, met de arrestant in de wagen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie