Luister
muziek
06 Juli 2024 11:05
Deel dit artikel:

Bijeenkomst in Budel-Schoot voor mantelzorgers om ervaringen uit te delen

Het Steunpunt Mantelzorg Cranendonck en VPTZ (Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg) van Cordaad Welzijn organiseren samen een bijeenkomst in De Reinder in Budel-Schoot.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid voor mantelzorgers en andere geïnteresseerden om onder het genot van een kopje koffie nader kennis te maken met zowel het Steunpunt Mantelzorg als de diensten van VPTZ.

Jacqueline Straver van VPTZ zal meer vertellen over de belangrijke zorg die zij bieden aan mensen in hun laatste levensfase en hoe zij mantelzorgers kunnen ondersteunen. Daarnaast is dit samenzijn een moment voor mantelzorgers om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en zich te laten informeren over de mogelijkheden en ondersteuning die het Steunpunt Mantelzorg Cranendonck biedt.

Iedereen is welkom. “Om samen een stap te zetten richting een sterkere gemeenschap waarin zorg en ondersteuning centraal staan”, zeggen de initiatiefnemers. Aanmelden kan via ilsevaes@cordaadwelzijn.nl of 06-30735120. Meer weten over Steunpunt Mantelzorg of VPTZ neem dan een kijkje op cordaadwelzijn.nl.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 10 juli om 19.45 uur, aan de Grootschoterweg 119. Inloop is vanaf 19.30 uur en ze sluiten de avond af om 21.30 uur.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie