Luister
muziek
10 Juli 2024 15:05
Deel dit artikel:

Grootste editie ooit van Schoot Kermis: topartiesten en eventuele EK-finale live

Artiesten die tot de Nederlandse top behoren, de beste coverbands én een totaal vernieuwd zondagprogramma. De kermis in Budel-Schoot is groter dan ooit.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Bart Lijten
Advertentie

Aanstaande zaterdagavond opent de kermis om 19.00 uur met de jaarlijkse ballonnendrop. Honderden gratis kermismunten regenen naar beneden, waarna DJ Siem en coverband SHE het openingsfeest verzorgen. SHE bestaat uit een aantal rockende dames die vol energie de festivalwereld bestormen.

Zondag

Zondag heeft een totaal vernieuwd programma. 's Ochtends krijgt het kermistoepen bij Café de Sport een nieuw jasje: 40 euro all-in; deelname, bier en barbecue. Vanaf 14.00 uur viert het feestplein Summer Sunday met buckets vol met zomerse drankjes en een muziekbingo met tal van prijzen. Die avond kun je de grootste naam van deze editie zien: de online sensatie The Dean. En - mocht oranje de finale halen - dan kijkt iedereen daar samen op groot scherm.

Maandag en dinsdag

Maandag een van 's lands bekendste feestzangers: Dries Roelvink, die er samen met Bonte Carlo een topavond van zal maken.

En dan is het alweer dinsdag. Dubbel feest voor de kinderen van de basisscholen en Jong Nederland. Zij krijgen een gratis ritje en kermiscadeautje. Later kunnen de feestvierders los met Disco Nico en coverband Hard2Get.

Schoot Kermis vindt plaats aan het Vogelsplein in Budel-Schoot. Voor meer info, check je de social media van de kermis of schootkermis.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie