muziek
5 maart 2024 - 11:12
Deel dit artikel:

Rood-Wit'67 toont zich vaak sterk, maar staat nog vaker met lege handen

Rood-Wit'67/PLUS heeft tegen ODA een onnodige nederlaag geboekt in de strijd tegen degradatie. Zoals vaker dit seizoen waren de rood-witten de bovenliggende partij, maar de drie punten bleven in Weert.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Rood-Wit'67/PLUS

Al in de derde minuut kwam Rood-Wit'67 op achterstand. Bryan Janga kon profiteren van slordig verdedigen van de Rood-Wit'67-defensie. In de 26ste minuut kwamen de rood-witten weer op gelijke hoogte. Steef Damen ontfutselde de bal op het middenveld en na een lange dribbel schoot Steef van verre afstand de 1-1 binnen.

Dit was ook verdiend want Rood-Wit'67 was beter en kreeg ook de meeste kansen. Maar hier werd te slordig me omgesprongen. In de 36ste minuut was het wederom Janga die een misverstand in de Rood-Wit'67-defensie genadeloos afstrafte: 2-1. Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft probeerden de rood-witten nog wel aan te dringen, maar op het moeilijk bespeelbare veld was goed voetbal onmogelijk. Zowel Rood-Wit'67 als ODA kon weinig meer creëren. In de 83ste minuut werd het uiteindelijk nog 3-1 door een doelpunt van Daan de Bie.

Komende week zondag om 14.30 komt Liessel op bezoek in Budel-Dorplein.