muziek
16 Juni 2024 13:57
Deel dit artikel:

Sv Budel wint finale en promoveert naar 2de klasse

De finale van de nacompetitie is zondag gewonnen door sv Budel. Zij promoveren daardoor naar de 2de klasse. In Weert werd EGS'20 met 5-1 aan de kant gezet.

cranendonck24
  / / Redactie

Zelden heeft sv Budel zo snel gescoord. Al na dertig seconden lag de bal in het doel. De goals werd gemaakt door Jasper Beerten. Maar niet veel later, in de vierde minuut, maakte EGS'20 alweer gelijk. Binnen enkele minuten stond het daardoor al 1-1.

Wat volgde was een lange periode zonder noemenswaardige mogelijkheden. Tot de 31 minuut. Het is wederom sv Budel dat dan op voorsprong komt. Na een mooie aanval is het Youri Bogers die afrondt.

Afstand nemen

In de tweede helft neemt sv Budel afstand van EGS'20. In de 73ste minuut is het wederom Beerten die scoort. Hij lobt de bal mooi over de doelman heen. Vier minuten later is het invaller Finn Bogers die het net vindt en er 4-1 van maakt. Het slotakkoord is voor Luc Nouwen, die in de 88ste minuut de 5-1 maakt.