Luister
muziek
1 februari 2024 - 08:30
Deel dit artikel:

Carnavalisten komen samen in Gastel, op laatste zondag voor het grote feest

Prins Leon en prinses Kim, jeudgprins Mathijs en jeudgprinses Benthe recipiëren samen met vorsten Eric en Nicole en jeugdvorst Femke aanstaande zondag 4 februari 2024 van 18.00 tot 21.00 uur in 'De Pintewipperstent' op het Sint Cornelisplein in Gastel.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Na afloop van de receptie zal DJ Hardy de knoppen van de muziek bedienen om er een geweldig receptiefeest van te maken. "Ook daar ben je van harte welkom om met ons mee te feesten", zegt CV De Pintewippers. "Kenners weten inmiddels dat je hier bij moet zijn. Overigens hebben de Pintewippers ook dit jaar wederom iets verrassends weten te organiseren; bijzijn is meemaken."

Carnavalsmis op zaterdag

Er is in het carnavalsseizoen ook een moment van rust en bezinning: de Carnavalsmis, aanstaande zaterdag 3 februari om 17.30 uur. Deze mis zal als vanouds in de Pintewipperstent plaatsvinden. Na afloop zal er koffie en gebak aangeboden worden.

Optocht van Pintewippers

"Tot slot de optocht; de inschrijvingen voor onze optocht druppelen al lekker binnen en voorspellen veel goeds. Gelukkig hebben we nog enkele startnummers te vergeven dus aarzel niet; meldt je nu aan middels e-mail adres optocht@pintewippers.com", roept de Gastelse carnavalsvereniging op. Vragen en of opmerkingen kunnen ook middels dit e-mail adres kenbaar gemaakt worden.

Pre-Party voor de optocht

Ook de Pre-Party is terug en zal de deelnemers en het publiek in de stemming brengen. Dit feest begint om 12.30 uur in en om de Pintewipperstent en word je aangeboden door CV De Pintewippers.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie