Luister
muziek
12 Juli 2024 09:47
Deel dit artikel:

Mijl van Mares maakt eerste drie profdeelnemers bekend, waaronder Mike Teunissen

Aan de Mijl van Mares, de wielerronde van Maarheeze, doen profrenners Mike Teunissen, Danny van Poppel en David Dekker mee. Het zijn de eerste namen die bekendgemaakt worden van de deelnemers.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

De Tour de France is in volle gang en intussen wordt er in Maarheeze hard gewerkt om renners te contracteren voor de 61ste Mijl van Mares. Goed nieuws; de eerste namen kunnen we bekendmaken. Dit jaar verschijnen onder meer Mike Teunissen (Intermarché-Circus-Wanty), Danny van Poppel (BORA-Hans Grohe) en David Dekker (Arkéa B&B Hotels) aan de start.

Mike Teunissen

De in Ysselsteyn geboren wielrenner en tot vorig jaar in dienst van Jumbo Visma, rijdt dit jaar in de Tour voor Intermarché-Circus-Wanty. Mike Teunissen strijdt op 27 juli opnieuw om de winst van de Mijl van Mares. Vorig jaar stond hij namelijk op het podium met winnaar Jordi Meeus en Wout Poels.

Danny van Poppel

Danny van Poppel is de zoon van voormalig wielrenner Jean-Paul van Poppel en voormalig wielrenster Leontine van der Lienden. Van Poppel rijdt sinds 2022 voor BORA-Hans Grohe. In 2022 schreef hij de Mijl van Mares op zijn naam. In een spannende finale wist hij zich - samen met Nils Eekhoff en Nikki Terpstra - los te maken van het peloton en was hij de andere twee te snel af.

David Dekker

David Dekker, de jongste van dit drietal - zoon van voormalig oud wielrenner Erik Dekker - is profrenner sinds 2021. In 2019 won hij het Nederlands Kampioenschap op de weg bij de Beloften. Ook Dekker ging al eerder van start in de Mijl. In de 59ste Mijl (2022) finishte hij - in het shirt van Jumbo Visma - als vierde achter Danny van Poppel, Nils Eekhoff en Niki Terpstra.

Blijf ons volgen, want binnenkort maken we als mediapartner van de Mijl van Mares meer deelnemers bekend.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie