Luister
muziek
14 Juli 2024 14:25
Deel dit artikel:

Bospopgangers parkeren ook zondag in Maarheeze vanwege regenval: 'Trek stevige schoenen aan'

Bospop kan ook zondag geen gebruik maken van hun reguliere parkeerterreinen vanwege de hevige regenval. Daarom moeten bezoekers parkeren in Maarheeze en rijden er vanuit daar pendelbussen naar het festival in Weert.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Bospop
Advertentie

"Vanwege de uitzonderlijk hevige regenval van de afgelopen weken hebben we het festivalterrein, de campings en de parkeerterreinen nauwlettend in de gaten gehouden en waar nodig maatregelen getroffen", laat de organisatie van Bospop weten. "Hoewel alles er goed uitzag, heeft de regenval van vrijdagochtend ervoor gezorgd dat we onze reguliere parkeerterreinen helaas niet kunnen gebruiken."

Openbaar vervoer, kiss & ride of Maarheeze

Daarom vraagt de organisatie van Bospop aan bezoekers om (indien mogelijk) gebruik te maken van openbaar vervoer of je te laten afzetten en ophalen bij het festival. "Kom je toch met de auto? We hebben een alternatieve parkeerplaats op verhard terrein beschikbaar gesteld." Dit is aan het Rondven en de Philipsweg in Maarheeze. "Vanaf dit parkeerterrein rijden er pendelbussen om je van en naar het festivalterrein te brengen. De pendelbussen vertrekken vanaf het parkeerterrein en zetten je dichtbij het festivalterrein af. De pendelbussen rijden van 10.00 tot 02.00 uur."

'Mooie laatste dag'

Bospop zegt verder dat hun vrijwilligers hard hebben gewerkt om het terrein klaar te stomen voor de laatste dag. "Het festivalterrein is op de meeste plekken goed begaanbaar. We adviseren iedereen om stevige schoenen aan te doen en op te letten waar je loopt, om modderige ongelukken te voorkomen. We willen iedereen ontzettend bedanken voor de medewerking en positieve energie gisteren. Samen maken we er een mooie laatste dag van."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie