Luister
muziek
19 Oktober 2024 15:21
Deel dit artikel:

Legends in Concert in Maarheeze: 'Van Elvis tot Madonna en van ABBA tot Golden Earring'

Na het zeer geslaagd First Choices-concert in april van dit jaar is het Groot Orkest van De Poort van Brabant meteen gestart met de voorbereidingen van een volgend concert: Legends in Concert.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Jos Lemmens
Advertentie

Een concert waar vrijwel alle muziekhelden uit de pophistorie voorbij gaan komen. "Van Elvis tot Madonna en van ABBA tot de Golden Earring; ze zijn erbij deze avond", meldt De Poort van Brabant. "Versterkt met een combo en geweldige solisten wordt dit een avond vol glitter, glamour en legendarische muziek."

LEES OOK: Herfstvakantie gaat van start, maar het weer wordt wisselvallig

De Poort van Brabant-solisten Bas, Leonoor, Luca, Manon, Lenneke en Stan, bekend van Musique Spectaculaire of Buulse Proms, brengen de nummers in stijl van het origineel. "Wat een feest van herkenning gaat geven." Tributebands zijn populair momenteel, maar De Poort van Brabant gaat hier nog een extra dimensie aan toevoegen.

Het concert vindt plaats op vrijdag 15 november in De Smeltkroes in Maarheeze, om 20.00 uur. De kaartverkoop is gestart en tickets zijn verkrijgbaar via de website van De Poort van Brabant en kosten 9,50 euro. "Het wordt een legendarische avond, dus mis het niet", sluit De Poort van Brabant af.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie