Luister
muziek
15 Juli 2023 08:04
Deel dit artikel:

Cranendonck24 ook dit jaar mediapartner van Mijl van Mares

Tijdens de zestigste Mijl van Mares is online nieuwsplatform Cranendonck24 de officiële mediapartner. Ook afgelopen jaren was dat het geval en vanwege tevredenheid wordt deze lijn doorgetrokken.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Kempenfoto.nl
Advertentie

Als mediapartner doet Cranendonck24 live verslag van de wielerronde van Maarheeze. De Mijl van Mares trekt ieder jaar vele duizenden belangstellenden, maar ook de lezers van Cranendonck24 die er niet bij aanwezig kunnen zijn, worden op die manier op de hoogte gehouden.

Zo lees je als eerste wie de winnaars zijn van de diverse categorieën tijdens de Mijl van Mares. Zo zijn er de Rabo Dikke Bandenrace, ATB-tocht, Grote Prijs van Cranendonck en de Grote Prijs van De Mijl.

Wat is de Mijl van Mares?

Direct ná de Tour vindt er in Maarheeze (gemeente Cranendonck), al vele jaren lang, een amusant evenement plaats: de Mijl van Mares. Amusant, omdat het vermakelijk is voor de duizenden bezoekers. Sinds 2017 is er een nieuwe datum van kracht. De renners komen op de eerste zaterdag na de Tour de France naar Maarheeze. Dit jaar is dat op 29 juli.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie