Luister
muziek
9 april 2024 - 11:54
Deel dit artikel:

Poort van Brabant trots op jubilarissen: ‘Dit staat garant voor geweldige avond’

Muziekvereniging De Poort van Brabant is trots op het rijke bezit van acht jubilarissen. Ze bieden hen een mooi cadeau aan in de vorm van het First Choices-concert op vrijdag 12 april in De Smeltkroes in Maarheeze.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Muziekvereniging de Poort van Brabant trakteert jubilarissen, vrienden van De Poort en het publiek vanwege deze mijlpalen op een uniek concert. Er is een feestelijk programma samengesteld, waarin het favoriete nummer van de acht jubilarissen, hun ‘first choice’, wordt gespeeld. Voor één daarvan komt solist Edwin Wolterink, die we vorig jaar hoorden in de kerk bij Musique Spectaculaire, nog een keer naar Maarheeze. Ook de ‘Vrienden van de Poort’ hebben muzikale verzoeken mogen indienen. “Dat dit garant staat voor een geweldig gevarieerde avond is al duidelijk”, meldt De Poort van Brabant.

‘Kom en geniet mee’

“First Choices wordt een avond vol filmmuziek en klassiekers”, zegt De Poort van Brabant. “Dat staat garant voor genieten van het groot orkest, onder leiding van Patrick van Zutven, in optima forma. Omdat het bij De Poort van Brabant altijd om de muziek draait, worden de jubilarissen voorafgaand aan het concert in bijzijn van hun gasten en muziekvrienden gehuldigd. Daarna spelen ze dan ongestoord mee in hun orkest om de avond samen tot een succes te maken. Volgende week stellen ze nog zes zilveren jubilarissen aan het publiek voor.

Tickets voor First Choices

Nieuwsgierig naar het speciale programma van vrijdag 12 april? Kaartjes zijn nog te koop via de website of aan de kassa in De Smeltkroes, voorafgaand aan het concert. Kaarten kosten 9,50 euro per stuk. De zaal gaat open om 20.00 uur, het concert begint om 20.30 uur.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie