Luister
muziek
14 Juni 2024 11:55
Deel dit artikel:

Alles wat je moet weten over de kermis in Soerendonk

Vanaf zaterdag 22 juni tot en met dinsdag 25 juni 2024 vindt de jaarlijkse kermis plaats in Soerendonk. Wethouder Marcel Lemmen opent om 19.00 uur de kermis die staat opgesteld op het Jan Maasplein en aan de Dorpsstraat.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Voor welke attractie ga jij? Er is ook dit jaar weer genoeg te beleven, denk aan; het Lunapark, Vulcano Power, grijpkramen, schietsalon, draaimolen, Pusher, snoep en suikerspin, lijntrekspel, gebakkraam, vuilnisbakkenspel, visverkoop, snackbar en ijsverkoop. Verder organiseert Stichting Willie in samenwerking met de lokale horeca en kermisexploitanten diverse activiteiten.

Wegafsluiting tijdens de kermis in Soerendonk

In verband met de festiviteiten is de dorpskern van woensdag 19 juni tot en met woensdag 26 juni afgesloten voor het doorgaande verkeer.

  • Verkeer vanuit Maarheeze wordt ter hoogte van de kruising Molenheide/Heuvel omgeleid via de Van Schaiklaan.
  • Verkeer vanuit Budel wordt ter hoogte van de kruising Dorpstraat/Kruisstraat omgeleid via de Kruisstraat en de Heuvel richting Molenheide.

Voor de hulpdiensten en de lokale bewoners is de bereikbaar gewaarborgd. Let er op om je auto op de juiste plek te parkeren. Gedurende de kermis worden auto’s die fout staan geparkeerd, weggesleept.

Afvalcontainers en afval omwonenden

Tijdens de kermisperiode worden de afvalcontainers van het Jan Maasplein tijdelijk verplaatst naar de hoek van Schaiklaan - de Loop. Graag vragen we aan alle bewoners rondom de kermis om hun gft-container op kermismaandag (uiterlijk 07.30 uur), vóór de wegafzettingen te plaatsen zodat dit ook opgehaald kan worden.

Feest

Een kermis in Soerendonk gaat niet zonder ook een goed feestje. Daarom zijn daar genoeg mogelijkheden toe. Op het Jan Maasplein is er van alles te doen. Dat lees je hier. Maar ook café De Bout heeft een vol programma gepresenteerd. Dat lees je hier.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie