Luister
muziek
16 Juli 2024 22:18
Deel dit artikel:

Haol Lieëd treedt op middenin Soerendonk

Als laatste activiteit voor de vakantie gaat het dweilorkest Haol Lieëd nog een keertje optreden. Donderdag 18 juli verruilen ze de repetitieruimte van zaal De Bout voor het Heilig Hartplein middenin Soerendonk.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Rond 20.30 uur zullen de muzikanten onder leiding van Rob Kolkman een uurtje muziek maken voor ieder die het maar horen wil. “Het lijkt erop dat het weer echt meezit en wordt het mooie zomerse avond”, zegt de organisatie.

Ook is dit een mooie gelegenheid om eens te zien en te horen of je zelf lid van dit orkest zou willen zijn, roept Haol Lieëd op. “Dus speel je een blaasinstrument of ben je slagwerker en is een dweilorkest iets voor jouw, kom dan ook donderdagavond 18 juli even luisteren.”

Uitstapje van Haol Lieëd

Afgelopen zaterdag beleefden de muzikanten en trouwe aanhang van Haol Lieëd een prachtig uitstapje, waarbij het natje en droogje niet ontbraken. Om 10.30 uur vertrok de klassieke streekbus voor een rondrit met diverse stops. Zo werd er in Helmond gestopt bij het EDAH Museum. De deelnemers genoten van de attributen uit het dagelijkse leven van de afgelopen honderd jaar.

Daarna werd er een competitie curling gespeeld. “Hoewel er fanatiek gespeeld werd, zijn er geen kandidaten voor de komende Olympische Spelen geselecteerd”, zegt Haol Lieëd met een knipoog. Zoals gebruikelijk is de dag afgesloten in café De Bout in Soerendonk.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie