Luister
muziek
10 maart 2024 - 22:03
Deel dit artikel:

Gemeente Cranendonck vraagt zich af: 'Wat maakt ons Soerendonk en Maarheeze?'

Wat maakt ons Cranendonck? Laat je ideeën en dromen over jouw dorp en onze gemeente horen en bepaal mee hoe Cranendonck er in 2040 uitziet.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Jos Meusen
Advertentie

Hoe denk jij bijvoorbeeld over wonen, bereikbaarheid, vrije tijd en werken in de toekomst? Gemeente Cranendonck fietst komende weken langs álle dorpen van Cranendonck. "Breng een bezoek, praat mee en drink met ons een bakje koffie", roepen ze op.

16 maart: Soerendonk en Maarheeze

Woon je in Soerendonk of Maarheeze? Dan gaan ze graag op zaterdag 16 maart met jou in gesprek. Breng een bezoek aan de denk-meetent op de volgende locaties en tijden:

  • Soerendonk, Jan Maasplein, van 10.00 tot 12.00 uur
  • Maarheeze, centrum (Smits van Oyenlaan), van 14.00 tot 16.00 uur

Inbreng voor omgevingsvisie

De inbreng van inwoners, ondernemers en de informatie uit de dorpsvisies neemt de gemeente mee in hun omgevingsvisie. "Hierin wordt omschreven wat we gaan doen om onze gemeente nog mooier, gezonder en aantrekkelijker te maken. Door antwoord te geven op vragen als; Hoe moeten onze dorpen eruitzien? Wat vinden we belangrijk in onze omgeving? En welke plek heeft Cranendonck in een regio die groeit? De omgevingsvisie is van en voor ons allemaal: het helpt inwoners en gemeente Cranendonck in het maken van goede plannen voor de toekomst."

Meer weten?

Op 6 april gaan ze graag in gesprek met inwoners uit Budel en Gastel. Op 20 april zijn ze te vinden in Budel-Schoot en Budel-Dorplein. Wil je meer weten over de omgevingsvisie en de bezoeken aan alle dorpen? Kijk op cranendonck.nl/omgevingsvisie.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie